AdmiQ – brukerveiledning

Registrere nye brukere og belter – NB! Nå skal alle medlemmer selv lage sin egen profil på my.iQniter.com og administrere sin konto selv.

Registrere medlemmet i AdmiQ

1. For å registrere nye brukere åpner du AdmiQ fra skrivebordet på PC`en.
  2. Trykk Ny i bunnen av skjermbildet og fyll inn Sensor-id
  3. Fyll så inn informasjon om kunden
  • Aktivitetsklasse (AK) brukes for å estimere kundens utholdenhet/kondisjon. Se forkalring på registreringskortet og hør med kunden hvilket nivå som best beskriver dem. Det er antall timer utholdenhetstrening det refereres til.
  • For kunder som ikke kjenner makspulsen sin brukes systemets automatiske utregning (210 – alder*0,5 for menn og 215 – alder*0,5 for kvinner).

Spør gjerne kunden om de ønsker at dere oppretter en Movescount-profil for dem også. Det gjøres på 30 sekunder på movescount.com. Husk da at de må reigstreres med samme e-post som de bruker i iQniter.

Brukerveiledning på Youtube

Updated on 19. september 2018