DesiQner

Session DesiQner benyttes til å designe komplette intensitetsprofiler som vises med BiQing-modulen i sykkelsalen. DesiQner har enkel klipp og lim-funksjonalitet, deling av klasser, nedtellingstimere og intensitetsmål. SessionDesiQner er gratis og kan lastes ned på din PC hjemme. Profilene hentes frem ved innloging på BiQing i sentret.

Klikk på bildet for å se DesiQner HOW-TO-videoene >>

Ønsker du å få tilgang til flere delte klasser kan du be om deling med desiQner@iQniter.no fra «dele-fanen» i DesiQner.

Updated on 18. august 2017