Support Suunto

Suunto har meget gode brukervennlige supportsider og på Youtube. Klikk deg videre for å finne det du leter etter. Finner du ikke svar på det du søker hjelp til, så ta kontakt med Suuntos norske serviceavdeling –  Klikk på logoen under.

Firmware-oppdatering av Suunto Ambit og Spartan
For å holde din Suunto klokke oppdatert bør du med jevne mellomrom gjennomføre en firmwareoppdatering. Klikk på lenkene under for å se hvordan du utfører dette.

Suunto Ambit – How to force firmware update with Mac >>

Suunto Ambit – How to force firmware update with Windows >>

Suunto Spartan – How to connect watch and update firmware >>

Nyttige linker

MYSUUNTO – Manualer, tips, support og mer >>

Instruksjonsvideoer på YouTube >>

Suunto/Movescountbrukere Norge Facebook >>

Updated on 19. september 2018